Säännöt


Ilmoittautuminen

-Tapahtuu sähköisesti joko mailina osoitteeseen  professional.dancer(at)tanssistudio.com tai ilmoittautumislomakkeen kautta.
-Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
-Ilmoittautuminen tapahtuu puolivuosittain, erikseen syyslukukaudelle ja  kevätlukukaudelle.
-Alle 18-vuotiaan oppilaan tulee ilmoittaa huoltajansa.
-Ilmoittautumiset sitovia.

Maksut

-Maksu suoritetaan kurssin alussa studion kassaan.
Maksuvälineiksi meillä käyvät:
-pankki-ja luottokortit
-kulttuuri-ja liikuntasetelit
-käteinen

-Kertakokeilumaksulla voi käydä kaksi kertaa kokeilemassa lajia. Tämän jälkeen  tulee päättää jatkaako ryhmässä. Maksetut kertamaksut vähennetään  lukukausimaksusta.

Vapaa-oppilaspaikat

-Oppilas voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella vapaa-oppilaspaikkaa, joka  oikeuttaa ilmaiseen harjoitteluun sovituilla tunneilla. Vaatimuksena tanssiin  motivoitunut ja pitkäjänteinen harjoittelu.

Oppilasnäytökset

-Jokaisen kauden lopussa studio järjestää näytöksen, jossa oppilasryhmät saavat  esittää tunneilla harjoitellun koreografian.

Poissaolot

-Poissaoloja ei makseta takaisin. Pitkäaikaisissa sairaustapauksissa asiasta  neuvotellaan erikseen ja lääkärintodistusta vastaan voi hakea maksettua  lukukausimaksua takaisin - vähennettynä luonnollisesti jo käydyt kerrat. Tämä  koskee vain tilanteita, jolloin osallistuminen tunnille on estynyt pitkäaikaisen  vamman tai sairauden vuoksi.

Vastuu

-Oppilaita ei ole vakuutettu Tanssikoulun puolesta. Perheillä on  kotivakuutuksessa tavallisimmin vapaa-ajan vakuutukset.

Toimenpiteet jos tapaturma tai sairastuminen sattuu:

1) Opettaja tekee tilannearvion ja ensihoidon. Tarvittaessa kutsutaan  luonnollisesti ambulanssi. Lievemmissä tapauksissa annetaan ensihoito ja  viedään oppilas lähimmälle terveyskeskuspäivystyslääkärille.
2) Yhteydenotto vanhempiin. Muistakaa huolehtia, että tanssikoululla on  ajankohtaiset yhteystietonne.
3) Oppilasta ei ikinä jätetä yksin. Vanhempien tulee saapua paikalle niin pian  kun voivat. Tämän ajan ohjaaja huolehtii oppilaasta, vaikka seuraava tunti  alkaisikin.
4) Sairas lapsi laitetaan ”lepotupaan” eli makoilemaan patjalle opettajan  läheisyyteen. Otamme tässäkin tapauksessa yhteyttä heti vanhempiin, jotta  tiedätte tulla hakemaan kotiin.
5) Sairasta lasta ei saa tuoda tunnille. Ilmoittakaa ohjaajalle jos lapsi ollut sairas  tai epäilette hänen tulevan kipeäksi.

Asusteet

-Tunneille tulee aina pukeitua kyseisen lajin mukaisesti. Ei farkkuja tai koruja  millekään tunnille.

Balettiin: balettiharjoituspuku, (balettihamonen), pitkikset ja pehmeät harjoitustossut, hiukset tiukasti nutturalle/kiinni. Sunnuntain repertuaaritunnille myös kärkitossut ja hartsia lattian liukkauden vuoksi (saa esimerkiksi apteekista.)

Jazz: jazzhousut, vartalon myötäinen paita, jazztossut tai dancesneakersit. Hiukset kiinni.

Street: löysät joustavat housut, paita joka suojaa kyynärpäitä, pehmeä pipo, polvisuojat (halutessa), käärittävät tai resorimaiset rannetuet, sisäsalikengät tai streetdance-tanssikengät.

Cheerleading: huiskut, luistamattomat sisäsalikengät, joustavat urheiluhousut joissa ei lenksuja tms. joista voi takertua kiinni. Vartalonmyötäinen paita. Hiukset kiinni.

Mtv-mix/ hip hop: Streethousut tai jazzhousut, toppi tai t-paita, huppari, paljaat jalat/ aerobic- tai dancesneakersit.

Yleistä

-Olethan ajoissa vastassa pikkuisia!
-Tanssikoulu ei vastaa pukutiloihin unohtuneista vaatteista tai sinne jätetyistä  arvo-esineistä.
-Studiolla on oikeus tunti/opettaja- ja aikataulumuutoksiin lukukaudenkin  aikana.