Ajankohtaista

KORONA-INFO ASIAKKAILLEMME 05.08.2020

HYGIENIA JA TURVALLISUUS

  • tule harjoituksiin vain terveenä
  • pese kädet ennen ja jälkeen treenin sekä WC-käynnin jälkeen
  • käytä halutessasi lisäksi käsidesiä
  • yski / aivasta hihaan / olkavarteen
  • älä kosketa kasvojasi
  • ota oma pyyhe jumppamaton päälle
  • laitathan jumppavaatteet päälle jo kotona
17.07.2020

Tulevan syys-kevätkauden 2020-2021 lukujärjestys on julkaistu. Löydät ajantasaisen lukujärjestyksen täältä.

Tervetuloa tanssimaan

KANNATUSJÄSENYYS

Vaikka studio on suljettu, toivomme että kuljette matkassamme tämän meille erityisen vaikean ajan yli ja palaatte runsain joukoin, kun tilanne on normalisoitunut.

Ostamalla kannatusjäsenyyden voit tukea meitä tässä vaikeassa tilanteessa 10,-/20,-/40,-/60,- eur.

Maksu tilille FI1522951800014159
Viestiin oma nimesi/kannatusjäsenyys

Sydämellinen kiitos!
Studion väki

Sydän

Tanssistudiolle Vuoden 2018 Liikuntateko -palkinto

Tanssistudio on palkinnon myöntämisen perustelujen mukaan toiminut Vihdissä vuodesta 1995 alkaen, ja ollut vahvasti kehittämässä tanssitaidetta Vihdin alueella.

Lue lisää Vihdin Uutisista >>

Vuoden 2018 Liikuntateko -palkinto

ANSKU TANSSII TÄHTIEN KANSSA

Ihana opettajamme Ansku Bergström on mukana tämän kevään "Tanssii Tähtien kanssa" ohjelmassa. Anskun oppiin on myös sinun mahdollisuus päästä Nummelan Tanssistudiolla joka perjantai klo.18.15-19.15 latinalaistanssitunnilla. Tunnilla tanssitaan ilman paria, tervetuloa nauttimaan latinalaistanssin huumasta tähtivalmentajan opastuksella.

Saamme jälleen nauttia näyttävistä tanssiesityksistä ja suurista tunteista, kun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 10. tuotantokausi starttaa MTV3-kanavalla.

Ansku ja Kasmir

Suomalaiset hurmannut suosikkilaulaja Kasmir tekee uuden valloituksen hypätessään lakeri- ja lattarikengissä Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan. Kasmir singahti koko kansan tietoisuuteen vuonna 2014 superihitiksi nousseella Vadelmavene-kappaleellaan. Vuonna 2015 mies pokkasi jo kaksi musiikkialan Emma-pystiä, eikä vauhti ole ainakaan hidastumaan päin, oli kyseessä sitten hittien teko tai pyörähdykset parketilla.

Tähtiopettaja Ansku Bergström liitelee Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla tähtioppilas Kasmirin käsivarsilla. Tanssijan, tanssiopettajan ja koreografin töitä paiskiva kaunotar tarttuu pestiin jälleen enemmän kuin mielellään.

13.12.2014 DD dance N.L.A. Kidsille kultaa

Tanssistudion kilpailujoukkuuet avasivat kisakauden uusilla ohjelmilla menestyksekkäästi Tul-kultuurimestaruuskilapilussa 13.12.2014. DD dance N.L.A. kids voitti kultaa ohjelmalla "Gaia – spirit of Africa".Lisäksi DD Dance Teens N.L.A. voitti hopeaa ohjelmalla "Welcome to the Twentie Life of a Movie Star".

Koreografina Jaana Sulka

21.11.2012 Studion nuorten kisajoukkue on voittanut hopeamitalin Iittalan valtakunnallisessa koreografiakilpailussa!
31.10.2012 Studion lasten valmennusryhmä voitti hopeaa tanssi- ja kulttuurikilpailussa Porissa esityksellä "Kaleidoskoopin sirpaleet"!